Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Marchand, Sweetman vyhrají Bears 4-2

    Brad Marchand v pátek večer zaznamenal gólem a dvěma asistencemi, aby pomohl Boston Bruins získat první vedení proti Hurricanes v celé sezóně – a udržet ho na vítězství 4:2 nad Carolinou ve 3. zápase jejich série prvního kola play off.

     

    Po pěti minutách sekundy Marchand v Dres Boston Bruins vybojoval puk podél hrací plochy a zamířil do slotu, kde zachytil odraženou střelu Patrice Bergerona a překonal Kochetkova – první vedení Bostonu nad Carolinou za 325 minut, 41 sekund v této sezóně. .

     

    "Už to bylo nějakou dobu," řekl trenér Bruins Bruce Cassidy s Hokejové Dresy Česká a poznamenal, že týmy nehrály v sezóně 2021 zkrácené pandemií, takže Carolinu neporazily od roku 2020.

     

    Vincent Trocheck a Jaccob Slavin v Hokejové Dresy Česká skórovali za Carolinu a záložní brankář Pyotr Kochetkov při svém prvním startu v play off v kariéře zasáhl 24 zákroků.

     

    Charlie Coyle v Hokejové Dresy Česká dokončil úhledný krmení od Jakea DeBruska ve spěchu 2 na 1 a vyrovnal to Bruins se zkratkou, což byl jeho první gól v play-off.

     

    Charlie Coyle vstřelil krátkou branku a přidal asistenci a David Pastrňák zaznamenal přesilovou branku a asistenci za Boston, který doufá, že vyhraje dokonce nejlepší sedmou sérii, když v neděli hostí 4. zápas.

     

    I pro ostatní v Bostonu to byla fyzicky krušná noc. Před incidentem na trestné lavici byl rozhodčí násilně převržen, když do něj člen posádky Bruins narazil do koše na odpadky během televizního oddechového času v první třetině.

     

    Série pokračuje čtvrtým zápasem v neděli se začátkem matiné ve 12:30. ET.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!