Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Maple Leafs vedou 3-2 v seriálu play-off

    Maple Leafs se shromáždili z raného dvojitého deficitu a Auston Matthews skóroval vítěze, přičemž zbývalo něco přes šest minut, když Leafs tlačil blesk na pokraj eliminace 4-3 vítězství ve hře 5 jejich úvodního play-off play-off Série úterý ve Scotiabank Arena v Torontu.

     

    Steven Stamkos, Victor Hedman a Ryan McDonagh na soběDres Toronto Maple Leafs skóroval, Nikita Kucherov měl dvě asistence a Andrei Vasilevskiy provedl 22 úspor pro dvojnásobného obhajujícího šampiona Stanley Cupu Lightning Ve hře 6 doma ve čtvrtek večer.

     

    William Nylander na sobě Hokejové Dresy Česká přidal gól a dvě asistence pro Toronto, což je vítězství daleko od postupu v postseason poprvé od roku 2004. John Tavares měl gól a pomoc, a Morgan Rielly také skóroval. Jack Campbell zastavil 32 výstřelů.

     

    Hokejové Dresy Česká Lightning začalo hru horkou a získalo cíle od Stevena Stamkose a Victora Hedmana padesát dva sekundy v prvním období, aby se ujala vedení 2-0. Maple Leafs odpověděl s cílem ve druhém a vstřelil první dva góly třetího období, aby se ujal vedení 3-2.

     

    Matthews na soběHokejové Dresy Česká vyrazil 3-3 kravatu na 2 na 1 spěch ve třetím období poté, co Mitch Marner vystřelil výstřel Vasilevskiyho pravou podložku do cesty 60-brankového muže v Torontu, aby pohřbil svou třetí play-off a Zapálit drsný domácí dav.

     

    Power hry byly v seriálu hojné, protože oba týmy se spojily po nejvíce trestné minuty v každé sérii v této postseason, a to bylo na mocenské hře, že Toronto našlo trochu života.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!