Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Mantha: Potřebuji, aby se dostala do hry a vrátila se po žebříku

    Detské červené křídla stále říkají, že se dají lépe, ale jejich výkon je tam, kde patří do NHL: V dolní části. Ve skutečnosti to bylo docela nešťastné. V pondělí se Mantha v prvních ôsmich zápasech podařilo získat tři body (jeden gól, dvě asistence), s nejhorším hodnocením minus-11 plus-minus. Anthony Mantha je nyní první, kdo přiznal, že potřebuje být lepší. Muži han virker ikke så godt.

    Mantha, která má na sobě nhl dresy, má v osm zápasech jeden gól a dva asistence, s nejhoršími minuty-11 hodnocení. To je důvod, proč před rokem přední brankovač z Detroitu Red Wings byl vyřazen ze hry. Mantha je ústřední součástí snahy o přestavbu Wings. Během léta byl podepsán dvouletý kontrakt ve výši 6,6 milionu dolarů. Mantha byl plodným zapisovatelem v Quebecu Major Junior League, kde byl schopen volnoběžce po křídla a skóre hodně pryč.

    Wings je v žebříčku s rekordem 1-6-21 a ligovým nejhorším minus-19 gólem. Fanoušci v dres Detroit Red Wings se však nevzdávají. "Vy pracujete víc," řekla Mantha o tom, co je třeba udělat. "Jeg se objevil v Blash den ara morgen a vi talte om det. Podrobnější informace naleznete na odkazu. Potřebuji dostat svou hru a vrátit se po žebříku. "

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!