Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Malkin hodlá ve středu poprvé ve své kariéře zamířit do neomezené volné agentury

    Včera se na mnoha prodejních místech objevila zpráva, že se Jevgenij Malkin rozhodl ukončit vyjednávání s Pittsburgh Penguins a vyrazit otestovat otevřený trh ve středu, kdy se otevře bezplatná agentura NHL.

     

    Krátce poté, co se objevily zprávy o testování trhu Malkinem, Dres Pittsburgh Penguins podepsalo šestileté prodloužení smlouvy o 30 milionů dolarů.

     

    I když ta možnost tu vždy byla, stále to vypadá jako ohromující vývoj vzhledem k jeho kariéře v Pittsburghu a k tomu, jak to vždy vypadalo jako dané, že on a Sidney Crosby odehrají celou svou kariéru s Penguins.

     

    I po vstupu do sezóny ve věku 36 let je stále působivým hráčem a bude jedním z nejlepších hráčů dostupných na otevřeném trhu. Při jeho mediální dostupnosti na konci sezóny se Malkin na Hokejové Dresy Česká  zmínil, že se vidí hrát ještě tři sezóny. Opustil dostupnost tím, že řekl novinářům, že doufá, že je uvidí příští sezónu.

     

    Malkin v Hokejové Dresy Česká přichází z vysoce produktivní kampaně, přestože vynechal většinu prvního poločasu, když se zotavoval po mimosezónní operaci kolene. Střed 6 stop-3 zaznamenal 20 gólů a 22 asistencí ve 41 zápasech – tempo 84 bodů v 82 zápasech.

     

    Malkin v Hokejové Dresy Česká není úplným hráčem, ale stále je velmi dominantním ofenzivním hráčem. Po operaci kolena stále dával průměrný bod na zápas a jeho metriky, jako jsou pokusy o střelu na zápas nebo jednotlivé očekávané góly, byly v podstatě v souladu s tím, co dělal během své kariéry.

     

    Malkin se chce vrátit, ale má pocit, že s ním nebylo zacházeno tak, jak by mělo. Takže ovládá největší kladivo, které má, a to, že bude naslouchat ostatním týmům a tomu, co mu chtějí nabídnout, a možná si představí život jinde.

     

    Utáhněte se a nechte trh, aby Malkinovi řekl, kde stojí. To bylo moje tvrzení ohledně jednání o smlouvě Penguins před týdnem. Kris Letang přišel doprostřed a pak někteří, aby uzavřeli dohodu. Byl odměněn riskantním šestiletým mandátem.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!