Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Los Angeles Kings není třeba obchodovat Phaneuf jako první

    Zdá se, že Los Angeles Kings už nechtějí dát Phaneuf další šanci. Možná, že Phaneuf v roce 2018-19 nedosáhl tohoto stupně. Ale je tu i další hráč Marian Gaborik, který si ani nevložil dres Los Angeles Kings a nehrál si tu minulou sezónu. Phaneuf se opět může stát cenným přispěvatelem. Očekává se, že králové v příští sezóně doufají, že odejdou 11 milionů dolarů. Stále mají na výběr, ale není třeba obchodovat s Phaneufem.

    Změny musí být provedeny tímto offseason Kings. Tam jsou dva hráči, Jack Campbell a Cal Petersen, kdo se stali náhradou Jonathan Quick. Campbell trpěl jeho vlastním zraněním menisku a zmeškal většinu listopadu tak že on zřídka nosí jeho nhl dresy. Petersen ohromil od začátku a zaznamenal pět vítězství během jeho času v síti pro krále. V současné době je omezeným agentem a potřebuje novou smlouvu.

    Los Angeles Kings musí najít nového brankáře. Říká se, že Dusty Imoo opouští tým. Je zodpovědný za vzkříšení kariéry Petera Budaje a Jacka Campbella. Pomohl jim stát se lepším hráčem. Imoo byl slavný jako trenér, protože on mohl pomoci komukoliv z čerstvého návrhu vybrat na zkušeného profesionála. S jeho odchodem, Kings musí udělat změnu a vyplnit nový hlavní trenér.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Los Angeles Kings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!