Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Los Angeles Kings dostali Trevor Moore zpět

    Obránce Los Angeles Kings Alec Martinez má ještě jeden rok na jeho kontraktu. Tým je zcela mimo závod Západní konference. Martinezova obchodní hodnota odtud jen klesne, i když byl opravdu dobrým obráncem na svém vrcholu. Los Angeles Kings se zoufale snaží cokoli přivést do jejich sestavy. Obchodovali s Toronto Maple Leafs, aby získali cokoli.

    Král v současné době sedí na Západní konferenci mrtvý. Henrik Lundqvist připraví svůj šestý NHL k boji s ďábly v rámci jejich epické série 2012. Kings čelí Strážcům v Madison Square Garden. Quick se očekává, že se vrátí s jeho dres Los Angeles Kings a Shesterkin je potvrzeno, že start.

    Předtím utrpěli Los Angeles Kings v minulém týdnu ztrátu 4-2, když čelili Washingtonským městům. Jeff Carter měl na sobě nhl dresy a vstřelil své 15. a 16. cíle pro družstvo, zatímco Quick zastavil 20 ran při sedmé ztrátě.

    Kings poslali zpět na Leafs dva hráče výměnou za útočník Trevor Moore a dva návrhy. Trenér Todd McLellan připustil, že nad týmem visí obchodní termín NHL 2020. Sledoval, jak jejich tým ztratí pátou hru, a musí uznat, že se jedná o tým, který právě přechází.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Los Angeles Kings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!