Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Leafs musí obchodovat Dion Phaneuf

    Dion Phaneuf oficiálně podepsal smlouvu s Los Angeles Kings. Phaneuf byl během svého působení v Leafs profesionálním modelem. Často musí převzít zodpovědnost za boj týmu. Bylo však jasné, že Phaneuf nemohl zůstat, pokud by se klub měl skutečně pohnout kupředu. Za jeho odchodem však byl smutek, protože jeho úsilí nikdy nebylo odměněno. Byl by vynikajícím šatníkem a vůdcem na ledě.

    Říká se, že Patrick Marleau doufá, že se se Žraloky sejde. Marleau vstupuje do posledního ročníku kontraktu. Marleau je nejdelším hráčem v historii žraloků a teď chce sundat dres Toronto Maple Leafs a vrátit se do San Jose. Leafs ho údajně chce obchodovat, aby vyčistil dostatek prostoru pro čepice. Nedávné zprávy naznačují, že by platový strop mohl vzrůst na 82 milionů dolarů.

    Toronto Maple Leafs hvězda Auston Matthews by byl krytem EA Sports příští vydání. Mladík se objevil v play-off každé ze tří sezón. Nedávno měl na sobě nhl dresy a odhalil stav listů. Řekl, že jsou mladý tým a obvykle hrají spoustu videoher. Neschopnost vyhrát cenu je pro ně dobrá zkušenost.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!