Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Krug může mít největší výnos z Bruins

    Bruins může velmi dobře začít novou sezónu s tím, co dnes ráno poznáme jako jejich osmičlenný defenzivní sbor, s Charliem McAvoym jako vznikajícím uberovým talentem a starým mužem v C, Zdeno Chara, . Nositem Hokejové Dresy je Zdeno Chara největším hráčem NHL, ale také může být jeho nejvíce zamyšlený. Tento 41letý hráč už dal plné ráno ještě před tím, než si vezme led, dělá závaží, cvičí agility a vyváží práci. Zdeno Chara je v pohybu, protože byl celý den. Nicméně maximalizace okna zůstává otevřená hrou Patrice Bergeronové, Zdeno Chara a Tuukka Raska.

    Krug může také vyměnit Bruinsovu největší výnos, a proto je na seznamu nejvyšší pravděpodobnost, že odjede. Pověsti skrz jaro a do léta se Sweeney snažila Kruga rozbít a rozdělovala jeho roli a minuty mezi McAvoy a Matt Grzelcyk. Bude sundat Boston Bruins dres? Během posledních dvou sezón zaznamenal Krug 49 bodů v rovnoměrné síle. Zplodte ji ještě víc a uvidíte, že 33 z těchto bodů bylo prvním bodem.

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Boston Bruins dres

    Reacties

    Note: HTML is not translated!