Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Kolena, Robertson může v této sezóně debutovat v NHL

    Toronto Maple Leafs zůstávají sebevědomí ve svém jádru a cítí, že jsou na špici udělat další krok k zisku Stanley Cupu po další neuspokojivé posezóně.

     

    Prospekt Hokejové Dresy Česká Toronta Maple Leafs Rodion Amirov, kterému byl v minulé sezóně diagnostikován nádor na mozku, se připojil k klubu KHL HC Salavat Julajev na úvodní road trip, oznámil tým v pátek.

     

    Robertson v dresu Hokejové Dresy Česká, který byl vybrán ve druhém kole (č. 53) draftu NHL 2019, vedl Ontario Hockey League v počtu gólů 55 za Peterborough v letech 2019-20. Pak ale začala zranění.

     

    Toronto Maple Leafs bude muset vyhrát, než bude široce akceptováno to, co dělají, ale to, přátelé, je jen otázkou času. Kyle Dubas v Dres Toronto Maple Leafs je už teď nejlepším GM NHL a za osm měsíců to klidně řeknete nahlas i vy.

     

    23letý hráč, který vstupuje do posledního roku své vstupní smlouvy, byl v minulé sezóně zapůjčen do Vaxjo ze švédské nejvyšší profesionální ligy a odpověděl průměrem téměř bodu na zápas.

     

    V minulé sezóně vedl s Dres Toronto Maple Leafs Maple Leafs v počtu bodů přesilovky (31. nejvyšší kariéra v NHL; dělené 13. místo v lize) a také dosáhl nejvyššího počtu gólů (34), asistencí (46), bodů (80). a střely na branku (256). Nylander je také tiše lepší než bod na zápas (15 ve 14 zápasech) v posledních dvou play-off o Stanley Cup dohromady a měl by být považován za okrajového 75 nejlepších hráčů celkové fantasy.

     

    Možná jste si to neuvědomili, ale sezóna 2022/23 již pro některé ligy začala – včetně dvou vyhlídek Maple Leafs. Všechny evropské ligy jsou již měsíc ve své předsezónní přípravě a právě začínají své zápasy základní části.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!