Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Křídelník 'Náhlé zjevení' podepsal novou smlouvu s Flyers

    S blížícím se tréninkovým kempem pro sezónu NHL 2022-23 podepsali dresy Philadelphie Flyers svého posledního zbývajícího omezeného volného hráče uzavřením dvouleté smlouvy s Haydenem Hodgsonem.

     

    Díky své vynikající hře za Lehigh Valley Phantoms získal v březnu smlouvu v NHL a odehrál šest zápasů s Flyers, zaznamenal tři body a nasbíral 11 trestných minut.

     

    Hodgson, který hrál v minulé sezóně v AHL Lehigh Valley, podepsal v březnu s Flyers roční smlouvu na 750 000 dolarů. V této offseason byl omezeným volným hráčem. Až mu vyprší nová smlouva, bude neomezený.

     

    Hodgson v Dres Philadelphia Flyers bude muset vymazat výjimky, aby mohl být zařazen do AHL, ale očekává se, že rok začne s Lehigh Valley Phantoms. V minulé sezóně získal svou vůbec první smlouvu v NHL po silném vystoupení v Allentownu. V pouhých 46 odehraných zápasech skončil druhý na Phantoms s 19 góly a čtvrtý s 31 body.

     

    Philadelphia Flyers podepsali smlouvu s omezeným volným hráčem Haydenem Hodgsonem v Hokejové Dresy Česká  na dvouletý kontrakt v hodnotě 1,6 milionu dolarů. První rok smlouvy je dvoucestný. Hodgson dal v minulé sezóně za AHL Lehigh Valley Phantoms 19 gólů a 31 bodů ve 46 zápasech. Za Flyers odehrál šest zápasů a vstřelil svůj první gól v NHL a přidal dvě asistence.

     

    Pokud je skutečně připraven, Cotter má potenciál vstřelit řadu gólů a v minulé sezóně jich v 59 zápasech s Henderson Silver Knights zakopal 20. Také vstřelil dva góly v sedmi zápasech s Vegas, včetně svého prvního gólu v NHL v jeho druhém zápase kariéry.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!