Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Kadri hrdě defiluje Stanley Cup svým rodným městem

    Centr Colorada Avalanche Nazem Kadri zvedá Stanley Cup poté, co tým porazil Tampu Bay Lightning 2:1 v 6. zápase finále hokejového Stanley Cupu NHL v neděli 26. června 2022 v Tampě na Floridě.

     

    Nazem Kadri v Hokejové Dresy Česká, který pomohl dovést Colorado Avalanche k červnovému šampionátu NHL, přináší kýženou trofej do své místní komunity v Londýně jako součást svého dne s pohárem. Průvod začne v sobotu v poledne od londýnské muslimské mešity.

     

    Kadri v Hokejové Dresy Česká, jediný syn z pěti dětí narozených v Londýně libanonským rodičům, je považován za prvního muslimského hráče, který vyhrál šampionát NHL. Stalo se tak v červnu, kdy jeho tehdejší tým Colorado Avalanche porazil v 6. zápase červnového play off Tampu Bay Lightning.

     

    "To je neuvěřitelné, splněný sen," řekl Kadri v Dres Colorado Avalanche poté, co starosta, jeho menší hokejový trenér, jeho dva mladší mentoři s London Knights, Dale a Mark Hunterovi, vzdali hold a jeho otec Sam ho představil. .

     

    "Mešita je součástí toho, kdo jsem," řekl Kadri v Hokejové Dresy Česká, když se rozhodl začít svůj den plný zážitků pohárem právě tam. "Myslím, že si to komunita zaslouží a už dlouho mi fandí."

     

    Forvard měl ve své třetí a poslední sezóně za Avalanche rok kariéry v asistencích (59) a bodech (87), zatímco jeho 28 gólů bylo druhým nejlepším součtem jeho kariéry.

     

     

    Pro jeho otce to stojí za všechny ty hodiny ranního tréninku. "Musím říct, že hokejoví rodiče jsou nejlepší rodiče ve sportu. Ráno vstanete, sněží, je zima, jdete do studené arény."

     

    Kadri si ve své třetí a poslední sezóně s Avalanche vytvořil kariérní maxima 59 asistencemi a 87 body. Během boje o titul Colorada zaznamenal v 16 zápasech po sezóně sedm gólů a osm asistencí.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!