Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Kachny bojují, aby porazily žraloky v přestřelce

    Po sedmi prohraných zápasech v řadě našli přebudovaní Ducks v poslední době něco málo s výhrami ve třech z posledních čtyř her. Neříkám, že je to dobrý tým nebo tak něco, ale alespoň mají dobrý pocit z toho, že vstoupili do dnešního zápasu.

     

    Pět gólů a 11 asistencí Troye Terryho ve 12 zápasech za Anaheim dává dohromady 16 bodů v sezóně. Trevor Zegras v Hokejové Dresy Česká pomohl v této sezóně vést ofenzívu Anaheimu sedmi góly a pěti asistencemi. Ryan Strome vstřelil v sezoně tři góly a přidal pět asistencí.

     

    Adam Henrique v Hokejové Dresy Česká vstřelil vyrovnávací gól na konci třetí třetiny a poté v rozstřelu rozhodl o vítězství Anaheim Ducks 5:4 nad San Jose Sharks v sobotu večer.

     

    Není těžké být z prohry zklamaný, protože Sharks hru výrazně dominovali, ale nakonec prodloužili sérii porážek na čtyři, z nichž poslední tři prohráli v rozstřelu. Bylo to snadno nejlepších čtyřicet minut hry týmu tento týden... operativní slovo zde zní „čtyřicet“.

     

    Anthony Stolarz v Dres Anaheim Ducks byl pro Ducks obrovský, zastavil 48 střel a tři z pěti pokusů o rozstřel. V tuto chvíli je poněkud sporné, proč nenastupuje častěji poté, co byl v minulé sezóně lepším brankářem a letos započítával pomalý start Johna Gibsona.

     

    Vyváženost týmu v Hokejové Dresy Česká je doplněna o pár úprav potřebných ve středu a možná v obraně, ale jako mladý tým vypadají skvěle. Schopnost manipulace s holí spolu s rychlostí a hratelností je také docela působivá.

     

    Quinn vychytal své 99. vítězství v kariéře jako hlavní trenér NHL 27. října, když Sharks díky OT gólu Karlssona porazili Toronto Maple Leafs 4:3 v prodloužení.

     

    Verwante Tags

    Dres Anaheim Ducks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!