Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Justin Faulk vstřelil svůj 100. gól v kariéře, Blues porazili Golden Knights 5:2

    Louis v pondělí večer porazilo Vegas 5:2 v Enterprise Center. Výhrou se St. Louis zlepšilo na 10-6-2.

    Justin Faulk v dres St.Louis Blues vstřelil svůj 100. gól v kariéře a završil rychlý třígólový výpad St. Louis v první třetině. Ryan O’Reilly, který také skóroval za Blues, byl ostrý a předvedl 32 zákroků.

    Vegas začalo v první třetině žhavě, když se v prvních deseti minutách dostalo do dvoubrankového vedení, ale Blues kontrovali třemi góly v čase 2:15. Obránce Blues Justin Faulk v Dresy NHL donutil Nic Roye k obratu podél zdi, což vedlo k úniku a gólu v první třetině. Faulk také přidal asistenci a v čase 22:25 na ledě měl hodnocení plus-1.

    Blues na začátku druhé třetiny zvýšili své vedení na 4:2 a přenesli si dvougólový náskok do závěrečného framu. Niko Mikkola v dres St.Louis Blues přidal svůj první gól v sezóně v polovině třetího gólu, který zvýšil na 5-2 St. Louis.

    Blues vyhráli dva z posledních tří. Chandler Stephenson a Reilly Smith skórovali za Golden Knights, kteří vyhráli pět ze šesti.

    Po zápase hlavní trenér Blues Craig Berube v Dresy NHL pro místní média řekl: „Mluvili jsme na lavičce, (Ryan) O’Reilly odvedl skvělou práci, aby udržoval kluky motivované, pracujte dál. Odvedli jsme dobrou práci, když jsme se vrátili.”

    Verwante Tags

    Dresy NHL dres St.Louis Blues

    Reacties

    Note: HTML is not translated!