Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Jack Johnson ublížil šanci Pittsburgh Penguins vyhrát

    Pittsburgh Penguins upravil svůj seznam na 27 hráčů, což zahrnuje 14 útočníků, 10 obránců a tři brankáře. Řez rozpisu se připravuje na jejich poslední dvě hry na předvolbu a na snížení platové hranice 1. října. Poslední dvě předsezónní hry budou mít Detroit doma ve středu. Při přípravě tolika nhl dresy se rozhodně nemusí zdržovat dopředu. Tučňáci navíc zůstávají několik set tisíc nad platovým stropem.

    Evgeni Malkin chce všem ukázat, že není hotový. 33-letý si uvědomil, že je mnohem blíže ke konci své kariéry. Rutherford se rozhodl místo toho držet Malkina, ale v play-off to stálo hodně. Na rozdíl od Malkina měl Crosby dres Pittsburgh Penguins, aby dal dohromady šestou 100-bodovou sezónu. Galchenyukův příchod pomáhá učinit tučňáky trochu mladšími, ale není pozitivní, že tučňáci budou stále dosahovat finále východní konference.

    Podepisování Brandona Taneva není mezi fanoušky Pittsburghských tučňáků tak vítané. Někteří fanoušci si myslí, že nestojí za to investovat 3,5 milionu dolarů za šest let hráči jako Tanev. Ale pozdě zjistí, že Tanev je ten, kdo se stane nejlepším pomocníkem Malkina. Časem bude narušovat dovednosti Jacka Johnsona. Přestože měl hráč stále nejvyšší cíle, stále bojoval v posledních 20 zápasech sezóny. Zatímco Riikola by alespoň nabídla trochu více mobility, Johnson zranil šance týmu na výhru.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!