Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Hurricanes chtějí vyhrát 13. zápas v řadě o body

    Jaccob Slavin v Hokejové Dresy Česká skóroval rychle v OT, aby vyhrál HurricanesJaccob Slavin skóroval jen 23 sekund do prodloužení, aby Hurricanes vyhráli 4:3.

     

    Dres Pittsburgh Penguins má sestavu vytvořenou tak, aby se mu dařilo v prodloužení základní části. Mají elitní ofenzivní talenty jako Sidney Crosby, Evgeni Malkin a Jake Guentzel, mezi jinými, kteří by měli těžit z veškerého času navíc a otevřeného ledu, který je k dispozici. když byla hra destilována na 3 na 3.

     

    Slavin v Hokejové Dresy Česká převzal přihrávku od Setha Jarvise a poté přešel bekhendem k forhendu kolem Tristana Jarryho. Brent Burns připravil hru úvodní přihrávkou Jarvisovi za sekundární asistenci a jeho 800. bod v NHL (231 gólů, 569 asistencí) v 1284 zápasech.

     

    Malkinova devítizápasová bodová série skončila ve čtvrtek večer i přes tři přesilovky. Penguins získali jeden bod v nabitém závodě Metro play off, ale znovu nedokázali odložit Carolinu.

     

    Penguins vstoupí do třídenní prázdninové přestávky NHL remízovanou s New York Rangers o třetí místo v metru. A i když Sullivan chválil svůj tým za to, co dosud dokázal, jasně věří, že je schopen více.

     

    Pyotr Kochetkov v Hokejové Dresy Česká pokračuje v opravdu divokých číslech; má body ve všech 13 silničních zápasech, které v NHL odehrál; je druhým brankářem v historii NHL, který zaznamenal bod v každém ze svých prvních 13 silničních zápasů. (Nedávno penzionovaný Andrew Hammond je ten druhý.)

     

    Penguins nyní prohráli osm z posledních 10 proti svým rivalům z Metropolitní divize z let 2020-21. Ale Sullivan nad těmito problémy pokrčil rameny.

     

     

    Verwante Tags

    Dres Pittsburgh Penguins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!