Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    https://www.hokejovedresy.com/Panske-Dresy-43/Boston-Bruins-47

    Bruins překonali ztrátu klíčového hráče a brzké manko, když se shromáždili, aby porazili Hurricanes 5:2 ve 4. zápase v TD Garden a dokonce i nejlepší ze sedmi sérií, ve dvou zápasech za kus.

     

    Kapitán Patrice Bergeron opustil zápas s méně než minutou do konce v období poté, co ho vysoká hůl Hurricanes Sebastiana Aha pořezala u pravého oka. Bergeron znatelně krvácel, když bruslil zpět na lavičku Bruins.

     

    Patrice Bergeron v Hokejové Dresy Česká zaznamenal gól a dvě asistence a David Pastrňák měl po jedné za Bruins. Nováček Jeremy Swayman předvedl 23 zákroků.

     

    První třetina byla z velké části bitva o držení míče mezi dvěma týmy, přičemž na začátku měli výhodu Hurricanes. Pesce dostal Carolinu do vedení šest minut po zápase, počtvrté za sebou Hokejové Dresy ČeskáHurricanes skórovalo jako první — sedmé, ale Bergeron vyrovnal se čtyřmi minutami hry v první třetině, když prostrčil uvolněný puk přes nohy Raanty.

     

    Pouhých 33 sekund do druhé třetiny Nino Niederreiter v Hokejové Dresy Česká podal Staalovi jednorázový zásah, díky kterému se Carolina dostala do vedení 2:1.

     

    Jake DeBrusk v Dres Boston Bruins vyrovnal zápas při přesilovce, když ve druhé minutě za stavu 1:16 zasekl volný puk Raantovi.

     

    Když zbývala jedna sekunda do dvoučlenné výhody Hurricanes, Marchand vstřelil jednu do sítě a zajistil Bostonu první vedení dne, když začala třetí třetina.

     

    Bergeron o pár minut později asistoval Davidu Pastrankovi u gólu a zvýšil vedení na 4:2. Marchand zakončil 4. hru gólem do prázdné brány a zajistil Bruins výhru 5:2. Marchand završil pětibodový večer gólem do prázdné branky v 19:25 třetí třetiny.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!