Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Hrivík podpísal s NY Rangers nový kontrakt: Som nadšený

    Nejhodnotnějším klubem NHL jsou podle Forbesu New York Rangers ,Nová hokejová sezóna právě začíná, mnoho elitních týmů bude vzrušující souboj, Hokejové Dresy se prodávají, jste připraveni je ještě podpořit? Nejhodnotnějším klubem NHL jsou v žebříčku prestižního ekonomického magazínu Forbes New York Rangers, kteří po deseti letech vystřídali v čele Toronto Maple Leafs.

    Oni potřebují naši podporu, kupovat populární New York Rangers Dres našich hráčů nejlepší možnou podporu.  Hrivíkovi vypršal v lete ročný dvojcestný kontrakt s Rangers, ktorý mu na profiligovej úrovni garantoval 575-tisíc dolárov za sezónu. Napokon sa dočkal predĺženia spolupráce, detaily novej zmluvy nie sú zatiaľ známe.

    Prvý bod v NHL si pripísal pri svojom druhom štarte v drese Rangers, 23. februára v dueli proti Dresy NHL. Celkovo odohral za tím z Manhattanu päť zápasov so ziskom jednej asistencie. V AHL bol v minulej sezóne tretím najproduktívnejším hráčom Hartfordu, v 68 stretnutiach nazbieral 41 bodov (12+129). Vzrušující hokejová sezóna brzy přišli, si to nenechte ujít.

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy New York Rangers Dres Dresy NHL

    Reacties

    Note: HTML is not translated!