Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    From Broadway to the Blue Line: Pohled na styl hry New York Rangers a momenty v historii“

    Pokud jde o způsob hry Rangers, jsou známí tím, že jsou rychlí, fyzicky silní a rádi vyvíjejí tlak na své soupeře a hrají rychlou hru. "Fanoušci mohou ukázat svou lásku ke stylu hry Rangers Hokejové Dresy Česká s některými z neuvěřitelných hráčů, kteří ho v průběhu let ztělesňovali, jako jsou Mark Messier, Adam Graves, Brian Leetch a Mike Richter."

     

     

    Pokud jde o slavné okamžiky v historii Rangers, měli jich spoustu! Jednou z nejikoničtějších událostí v historii franšízy je play-off z roku 1994, kde Stephen Matto skóroval v prodloužení během 7. utkání finále Východní konference proti New Jersey Devils, čímž se Rangers dostali do finále Stanley Cupu. Pokud jste fanouškem Rangers, zvažte možnost připomenout si tento okamžik stylovým Hokejové Dresy Česká s nezapomenutelnou hrou. Okamžik je navždy vrytý do legendy Rangers a často se o něm mluví jednoduše jako "Matteau, Matteau, Matteau!"

     

    Dalším významným momentem v historii Rangers byl 7. zápas semifinále Východní konference 2015, kdy Derek Stephen vstřelil gól v prodloužení proti Washington Capitals a poslal Rangers do finále Východní konference. Štěpán musí být nadšený, když se vrací do sestavy ve svém Hokejové Dresy Česká z limitované edice, zvláště poté, co utrpěl zlomeninu čelisti na začátku play-off.

     

    V historii Rangers je mnoho dalších pozoruhodných momentů, včetně jejich vítězství ve Stanley Cupu v letech 1928, 1933, 1940 a 1994, stejně jako jejich vzrušujícího návratu proti Pittsburghu Penguins v play off 2014. Tyto okamžiky se staly legendárními a často jsou připomínány na Dres New York Rangers. Všechny tyto momenty svědčí o odolnosti týmu, odhodlání a zápalu pro hru.

    Verwante Tags

    Hokejové Dresy Česká Dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!