Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Frederik Andersen snižuje svou pracovní zátěž

    Toronto Maple Leafs má více elitních hráčů než jiné týmy NHL. Protože tým již odehrál 4 zády k sobě, znamená to, že si zaslouží lepší rekord. Chtěli hrát na obranu, když měli na sobě tak hezká dres Toronto Maple Leafs. V loňském roce měli Patricka Marleaua, když hráli žalostně špatnou obranu. Většina hlavních hráčů navíc jednou prohrála hry kvůli zraněním. Ale Leafové budou skvělým týmem, který překoná zranění.

    Travis Dermott se konečně vrátil v úterý, když podstoupil operaci ramene. Minulý rok mu chybělo 14 her. Nyní 23letý Dermott viděl postupně více hracího času ve srovnání s minulou sezónou. Bude mít více času nosit nhl dresy. Jeho zrychlený růst by byl pro tým velmi důležitý. Někdo ocenil, že je dobrý hráč, aby získal neuvěřitelné okraje, ale být D-mužem by pro něj stále byl výzvou. Ale více času na trénink ho přivede k tomu nejlepšímu.

    Frederik Andersen se letos snaží snížit pracovní zátěž, ale cítí se dobře. Nezajímalo ho však jeho nižší procento úspor. Ve skutečnosti má Toronto Maple Leafs spoustu hráčů, kteří odrážejí jejich hluboce nerovné týmy. Defenzivní chyby se hromadí, protože mají spoustu nových chlapů. John Tavares nedávno provedl svou první hru poté, co se zranil začátkem tohoto měsíce. Hráč zmeškal prvních pět her pro zlomení prstu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Toronto Maple Leafs

    Reacties

    Note: HTML is not translated!