Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Frank Vatranoalso dvakrát skóroval za Panthers

    Philadelphia Flyers se v této sezóně dostali k pomalému startu v několika hrách a po cestě je počítá s některými vítězstvími. Nosit dres Philadelphia Flyers, fanoušci již připravili pro svou show. Naposledy, když se Panthers dostali před Flyers - před téměř měsícem - ještě neměli vyhrát zápas. Florida Panthers, kteří budou hrát Flyers v úterý v noci v Wells Fargo Center, jsou pruhy ... a tak je mnoho jejich hráčů. Hodně se změnilo pro oba týmy, když se opět setkávají ve Philadelphii v úterý večer. Flyerové, kteří se rozbíjeli mezi všemi druhy zranění, zejména v brance, šli 3-0-1 na západní výlet a vrátili se domů na další dvě vítězství.

    Oni zaznamenali stejné množství gólů jako jejich soupeř v prvním období, ačkoli, vyrovnání 16 gólů v úvodním stanu. Fanoušci v nhl dresy jsou ve velkém vzrušení. Výstava A byla tady včera v noci, když Panthers odtáhli vítězství na místě, kde se to zřídka děje. Giroux a Wayne Simmonds oba dvakrát skórovali a Jordan Weal měl v první hře regulační cíl a vítěze v přestřelce - zatímco Frank Vatranoalso dvakrát skóroval na Panthers.

    Verwante Tags

    dres Philadelphia Flyers nhl dresy

    Reacties

    Note: HTML is not translated!