Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Forsling vedení Blackhawks nováčky na 5-0 oponování Detroit

    Perfektní začátek sezony, naše oblíbené hezký Blackhawks vyhráli zápas, fanoušci se těší nosit Levné Dresy NHL na jejich podporu. V krátkém soutěži jako Rookie turnaje, výuka je nejlépe učí rychle a Blackhawks úspěšně obrátil stránku na nekonzistentním otevření úsilí vítězstvím 5-0 nad Red Wings v sobotu.

    Pokud si chcete koupit trička, Dres Chicago Blackhawks je velmi dobrá volba, Blackhawks je velmi populární tým na světě. Předčasné tlak vyplatila jako volný-agent invitee Alexandre Fortin projela výstřel zápěstí kolem netminder Red Wings pouhých 5 minut do náklonu. Fortin byl standout u Prospect Camp v červenci, ale snažil vyniknout v páteční soutěži.

    Turnaj bude pokračovat v pondělí po plánovaném jednodenní přestávkou na všech osmi týmů. Po dvou hrách v méně než 24 hodin, Blackhawks se těší na odpočinek před důležitou střetnutí proti Columbus Blue Jackets, který určí setí pro turnajové finále v úterý. Nová hra pokračuje, připravte své nové Hokejové Dresy Pánské s předstihem.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Chicago Blackhawks Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!