Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Flyers podepsali s Owenem Tippettem dvouletý kontrakt na 3 miliony dolarů

    Z pohledu Flyers byl Tippett vysoký 6 stop a 207 liber ústředním prvkem jejich březnové dohody, která poslala Clauda Girouxe a dva menší ligy na Floridu. Tippett byl hlavním návratem z Florida Panthers v výměně Clauda Girouxe a ve svých 21 zápasech v pozdní sezóně za velmi prázdný tým Flyers zaznamenal čtyři góly a sedm bodů s průměrem 15:12 TOI.

     

    Navzdory silné a přesné střele – o které se nejvíce hovořilo, když skončil v roce 2017 celkově 10. – Tippett ve skutečnosti neskóroval tempem, které mnozí očekávali.

     

    23letý křídelník v Hokejové Dresy Česká podepsal v pátek s Flyers nový dvouletý kontrakt na 3 miliony dolarů. Tippett byl v této offseason omezeným volným hráčem. Když jeho nová smlouva vyprší, zůstane RFA a bude způsobilý pro arbitráž.

     

    Po výměně v Hokejové Dresy Česká nabruslil za Flyers ve 21 zápasech, v nichž zaznamenal čtyři góly a sedm bodů. V minulé sezóně dal 10 gólů a 21 bodů v celkem 63 zápasech NHL.

     

    Jeho Hokejové Dresy Česká získala Philadelphia od Florida Panthers spolu s výběrem v prvním kole v roce 2024 a výběrem ve třetím kole v roce 2023 výměnou za Claude Giroux, Connor Bunnaman, German Rubtsov a výběr Flyers v pátém kole v roce 2024.

     

    Tippett v Dres Philadelphia Flyers odehrál 115 zápasů NHL, což je více než Morgan Frost (77), Noah Cates (16), Cam York (33) a Wade Allison (15), hráči, kteří by měli být na úvodním večeru. seznam.

     

    Takže tuto sezónu, s plným létem s organizací, novým trenérským personálem a spoustou příležitostí hrát v sestavě, bude mít Tippett opět velká očekávání. Flyers mají nyní 84,1 milionů dolarů pro 22 hráčů a jsou o 1,6 milionů dolarů nad limitem 82,5 milionů dolarů na CapFriendly. Týmy mohou v létě překročit strop o 10 procent.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!