Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Flyers míří na Hayes

    Nadcházející návrh 2019 NHL je za rohem. Philadelphia Flyers udržet 11.-celkový výběr přidat k jejich zásob mladých vyhlídek. Fletcher bude agresivní, když se bude snažit vylepšit seznam. Dres Philadelphia Flyers by měly být obnoveny. Musí dostat hráče nebo dva s větší velikostí. Tam bylo více faktorů, které trápily tento tým, zatímco oni mohou zapojit tuto díru přes volnou agenturu nebo obchod.

    Vypadá to, že Chuck Fletcher už vyhledává jedno z nejlepších jmen. Hayes je jedním z hráčů, kteří v létě létají na Flyers. Je to příležitost, aby ho vyměnili za nhl dresy. V minulých sezónách chyběl v přestupku Flyers jeden do očí bijící otvor. Nyní je čas, aby se tento tým stal hokejovým týmem. Osm Flyers hráči dělali to přes úvodní hru u světů.

    Kromě toho, Philadelphia Flyers začal týden stále soutěží na 2019 Mistrovství světa IIHF. Pět Flyers v současné době bojuje o medaile, protože Světa končí. Když letci poprvé vybrali Ratcliffe v roce 2017, dopředu byl surový talent s hvězdnou hrou v play-off OHL a Memorial Cup. Ratcliffe skončil se třemi góly a třemi asistenty ve čtyřech hrách Memorial Cup. Měl by rozhodně vyrůst v legitimním hráčovi NHL s šestým potenciálem.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Philadelphia Flyers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!