Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Edmonton Oilers v poslední době zvažují změny v sestavě

    Už je to dlouho, co Oilers museli projít 28 výběry, než se postavili k mikrofonu na draftu NHL, ale úspěch v play off to udělá s vámi.

     

    Mimosezóna 2022 bude pro Dres Edmonton Oilers klíčová. Věří se, že jsou hraničními uchazeči o Stanley Cup poté, co skončili sezonu, která jim umožnila postoupit do finále Západní konference.

     

    Warren Foegele v Hokejové Dresy Česká dorazil do Edmontonu za, no, ne nejlepších okolností. Oilers rovnou vyměnili oblíbeného fanouška v Ethanu Bearovi za Foegeleho a poté podepsali se svým nováčkem tříletou smlouvu s cenou 2,7,5 milionu dolarů AAV. Oilers stále čekají na odpovědi od veteránů Mikea Smithe a Duncana Keitha, jak se blíží volná agentura.

     

    A samozřejmě, GM Ken Holland v Hokejové Dresy Česká musí zvážit možnost přivést zpět Evandera Kanea, jehož smluvní spor se San Jose Sharks pravděpodobně nevyřeší otevřením volné kanceláře 13. července.

     

    Není nouze o názory ohledně schopnosti Oilers zvýšit svou aktuální limitovou flexibilitu odkoupením nebo obchodováním s libovolným počtem jejich aktuálních herních skupin. Duncan Keith v Hokejové Dresy Česká dluží 5,5 milionu dolarů za jednu další sezónu.

     

    Po mnoha letech, kdy Oilers zvyšovali výběr v prvním kole v nejbližším možném okamžiku, generální manažer Ken Holland stáhl tým z rychlé trati a dokonce i nejlepší talenty se zastavují v nezletilých na delší pobyt.

     

    Smith vynechal většinu prvních 4 měsíců sezóny kvůli zranění, pak se snažil projít posledními 4, včetně play-off až do finále konference. Jakmile se ale poslední zápas chýlil ke konci, okamžitě se objevily náznaky, že to mohl být poslední hurá 40letý stoper.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!