Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Dylan Larkin se vrací, Red Wings porazili Vegas 5-2

    Vegas Golden Knights zakončili svůj kanadský roadtrip prohrou 5:2 proti Detroitu Red Wings. Detroit se zlepšil na 6-5-2 a vyhrál svůj druhý zápas za sebou, zatímco Vegas se v sezóně posunulo na 6-6-0.

    Nejlepší zprávou ze všech pro Wings a jejich fanoušky byl návrat Larkina. Kapitán Wings svlékl Dresy NHL a vynechal tři po sobě jdoucí zápasy z toho, co tým nazval „osobními důvody“.

    Tyler Bertuzzi vstřelil branku do prázdné branky a přidal asistenci, byl to jeho devátý gól v sezóně. A Thomas Greiss v dres Detroit Red Wings předvedl 38 zákroků pro Red Wings (6-5-2), aby si zajistil čtvrté vítězství v sezóně.

    Nicolas Roy otevřel skóre Vegas (6-6) a Jonathan Marchessault přidal gól ze třetí třetiny. Robby Fabbri v Dresy NHL skóroval v 10:13 a dostal Detroit do čela. Vegas stáhlo Brossoit se zbývajícími 4:08 a ztrátou dvou branek. Greiss během agresivního řádění předvedl devět zákroků, než Bertuzziho branka do prázdné branky odsunula hru mimo dosah a zbývalo 10,2 sekundy.

    "Dnes večer jsme hráli tvrdě," řekl kapitán Dylan Larkin v dres Detroit Red Wings, "Thomas Greiss byl neuvěřitelný, Ned hrál skvěle v posledních pár zápasech, kde byl."

    Vegas tlačilo poté, co zaostávalo v raných fázích, ale nedokázalo se vrátit, protože brzy zaostávalo, a vrátí se domů, aby se utkalo se Seattlem Krakenem v úterý. A Detroit bude v úterý hostit Edmonton Oilers, aby si zajistil své první tři- vítěznou sérii sezóny.

    Verwante Tags

    Dresy NHL dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!