Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Dres New York Rangers: Ikona Hokejového Srdce Velkého Jablka

    Hokej, jakožto jeden z neoblíbenějších sportů v Severní Americe, má své ikonické týmy. Mezi ně patří i New York Rangers, kteří se těší velkému respektu v NHL (National Hockey League). A jako každý úspěšný tým mají i Rangers svůj symbol - dres, který nese historii, tradici a vášeň fanoušků.

     

    Dres New York Rangers má své kořeny hluboko v historii. Tým byl založen v roce 1926 a již od počátku nosili hráči charakteristické modro-bílo-červené dresy. Tyto barvy nejsou náhodné; modrá a červená jsou barvy města New Yorku, zatímco bílá symbolizuje čistotu sportu a odvahu hráčů.

     

    První dresy byly relativně jednoduché, ale postupem času prošly změnami. Od výraznějších pruhů k modernějším designům, dres Rangers se vyvíjel s trendy a vkusem fanoušků.

     

    Design Dres New York Rangers není pouze o barvách a pruzích. Symbolika zahrnuje také logo týmu, které je umístěno na prsou dresu. Logo znázorňuje stylizovaného jezdce na koni, držícího kopí, což odkazuje na odvahu a sílu. Tento motiv je spojen s historickým odkazem na město New York, které bylo založeno Nizozemci pod jménem New Amsterdam, a na jehož vlajce byl obrázek jezdce.

     

    Pro fanoušky New York Rangers není dres jen oblečením, je to pro ně způsob vyjádření jejich oddanosti týmu. Nosí ho s hrdostí a srdcem. Pro některé fanoušky je mít originální dres týmu snem, symbolizuje totiž příslušnost k jejich komunitě a vášeň pro sport.

     

    Některé verze dresu New York Rangers jsou mezi sběrateli velmi ceněny. Obzvláště historické dresy, které byly nošeny slavnými hráči týmu v klíčových okamžicích, jsou poklady pro sběratele.

     

    Dres New York Rangers není jen sportovním outfitem. Je to symbol historie, vášně a oddanosti. Pro hráče znamená bojovat za čest klubu, pro fanoušky je to způsob, jak ukázat lásku k týmu. A ve světě hokeje je to prostě ikona.

     

    Verwante Tags

    Dres New York Rangers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!