Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Detroit Red Wings zaplatí Filppula 2,75 milionu dolarů

    Detroit Red Wings může dnes podepsat volné agenty. Křídla hledají někoho, kdo může být k dispozici na krátkodobých obchodech. Předseda Valtteri Filppula podepsal smlouvu s New York Islanders ve výši 2,75 milionu dolarů, kterou kdysi podepsal Yzerman. Může hrát střed nebo křídlo a oba speciální týmy. Nicméně obranný sbor je třeba řešit pro Wings. Očekává se, že tým oznámí, že se vyrovná s Calvinem Pickardem.

    Wings také podepsali obrance Patrika Nemetha a brankáře Calvina Pickarda. Nemeth s nhl dresy měl v minulé sezóně gól a 10 bodů v 74 zápasech. Nový generální manažer se nechtěl ponořit do žádných velkých kontraktů. Má dobrý přehled o týmu NHL. Plánuje také přidat dalšího veterána, ale mladík bude mít možnost připravit další sezónu.

    29letý Luke Witkowski podepsal svou dvouletou smlouvu s Tampa Bay Lightning. Sbíral dva asistence a 23 trestných minut pro Wings. Na sobě měl dres Detroit Red Wings a poslední dvě sezóny strávil v Detroitu. Fanoušci by měli být nadšeni z tohoto podpisu, který uvidí, jak zapadne do systému Ben Groulx na plný úvazek. Jeho smlouva s Lightning zaplatí Witkowski 1,4 milionu dolarů za dva roky.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!