Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Detroit Red Wings by měl rozvíjet mladé hráče

    Detroit Red Wings zahájí na ledové části tréninkového tábora 13. září v Center Ice Arena. Yzerman odešel do důchodu v červenci 2006 a Lidstrom byl jeho nástupcem. Henrik Zetterberg podal dres Detroit Red Wings, která byla zřejmě nástupcem Lidstroma. Poté, co Zetterberg odešel v září loňského roku, však Wings nepomenovala kapitána. Zetterberg neměl až do 3. roku „obrovský“ rok a mohl skončit jako Síň slávy.

    V křídlech je třeba zmínit několik hráčů. Athanasiou zažil útěkovou sezónu po dvou letech nekonzistentní hry. Tam hrál dobře posledních 19 her. Dylan Larkin měl hodně úspěchů, ale očekávání, kterým čelil, nebyla tak vysoká. Vyprodukoval 73 gólů a 41 asistencí. Larkin musel nést zátěž mnohokrát a bude velkým důvodem, díky kterému je pražič konkurenceschopný v každé hře.

    Detroitská červená křídla byla spojena se Shattenkirkem před pár lety. 30letý obránce je nyní neomezeným volným agentem a nedávno ho koupili New York Rangers. Zdá se, že je dobré, aby se křídla vyhnula Shattenkirku. Minulou sezónu měl na sobě nhl dresy a hrál 73 her pro Rangers, ale skóroval pouze dvakrát, což je nízká kariéra. Navrhovat a rozvíjet mladé hráče bude pro křídla mnohem lepší.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!