Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Dalším krokem pro Bears by mohla být výměna Davida Pasternaka a úplná přestavba

    Boston Bruins se v pondělí rozhodl vyhodit Bruce Cassidyho, čímž signalizoval konec jeho šestiletého působení ve funkci hlavního trenéra týmu. Když je Cassidy mimo, ozývají se hlasy, že Bruins mohli zmeškat své mistrovské okno a mohli by směřovat k přestavbě.

     

    S takovou nejistotou se již přirozeně část pozornosti přesunula na Hokejové Dresy Česká Davida Pastrňáka . Pravé křídlo je jedním z nejtalentovanějších střelců na planetě, ale zároveň vstupuje do posledního roku pětileté smlouvy, která se pro Boston ukázala jako absolutní výhodná nabídka.

     

    Dres Boston Bruins má oproti 31 dalším týmům výhodu v tom, že může Pastrňákovi nabídnout prodloužení maximálního termínu o osm let. Jeden agent věřil, že osmiletý obchod za 68 milionů dolarů by byl spravedlivý pro obě strany.

     

    Fanoušci B na Hokejové Dresy Česká budou doufat, že uvidí Pastrňáka zpátky v záhybu toho, co už vypadá jako ponurá kampaň 2022-23. Za sebou má další hvězdnou sezónu, během níž nasbíral 40 gólů a 37 asistencí, což znamená celkem 77 bodů v 72 zápasech.

     

    "Věřím, že jejich záměrem je podepsat (Pastrňáka)," řekl Friedman v Hokejové Dresy Česká v úterý v The Jeff Marek Show. „A pokud z jakéhokoli důvodu získají dojem, že ho nemohou podepsat, pak si myslím, že se to může změnit.

     

    Pastrňák letos vedl Boston Bruins v celkovém počtu gólů a byl nerozhodný s Bradem Marchandem o vedení týmu v gólech 5v5, stejně jako třetí v obecně užitečných statistikách (pokusy o střely, odblokované nebo jiné a kvalitní pokusy), to vše. provedeno navzdory strašlivé rodinné tragédii.

     

    Mezitím může Bergeron odejít do důchodu. Brad Marchand, 34, nebude po operaci kyčle připraven nastoupit v letech 2022-23. Totéž pro McAvoye a Matta Grzelcyka po příslušných operacích ramene.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!