Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Crosby ostrý na oplátku

    Nejlepší hráč na světě byl zpátky na ledě pro Pittsburgh Penguins v úterý večer, aby je vedl k vítězství nad Florida Panthers 3-2 ve PPG Barvy Arena. pokud zároveň je rád, nenechte si ujít jim klubové Levné Dresy NHL. Poté, co byl odsunut s otřesem mozku, Sidney Crosby vstřelil branku, měla čtyři výstřely a přihlášeni 18:02 doby ledové jako Penguins shromáždil z deficitu dvoubrankový porazit Panthers. Ne 87 návrat byl významným způsobem přispěje k Penguins, jak byste očekávali.

    Crosby, který pomohl týmu vyhrát 2016 Stanley Cup a zároveň vydělávat sám Conn Smythe Trophy jako playoff MVP, utrpěl otřes mozku během tréninku na říjen Pittsburgh Penguins je velmi populární tým na světě a myslím, že jejich Dres Pittsburgh Penguins jsou velmi zapamatovatelné. Dovolená se blíží, jste připraveni ho koupit? 7 a byl nucen vynechat u týmu prvních šest her. Crosby není cizí otřesem mozku: Byla to jeho třetí a tam byl čas během sezóny 2011-12, že nevěděl, jestli se vrátí. Je dost chytrý, aby věděl, že nemůže odmítnout poranění hlavy, takže když trpěl jeho poslední, to dělalo celý hokejový svět věděl, jak dlouho by chybět. Bylo to pozitivní signál, když se rychle vrátila do praxe a řekl, že byl pokrok.

    Pak vidět jeho produkci v úterý byl obrovský úlevou pro Penguins, jejich fanoušky a hokejového světa. Stejně jako on, nebo ne, Crosby je nejlepší na světě - a je mu teprve 29. Bylo by škoda, kdyby byl zbaven svých nejlepších kvůli otřesům, takže tady je doufat, Crosby zůstává zdravý, dokud se rozhodne odejít ze hry , Věříme, že fanoušci ho budou podporovat a podporovat Hokejové Dresy Pánské týmu.

    Verwante Tags

    Levné Dresy NHL Dres Pittsburgh Penguins Hokejové Dresy Pánské

    Reacties

    Note: HTML is not translated!