Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Colorado si v sedmém kole vybralo Ivana Žigalova (Sherwood) s číslem 225

    "A s konečným výběrem draftu NHL 2022 si Colorado Avalanche vybralo Ivana Žigalova ze Sherbrooke Phoenix," zaznělo od stolu Avalanche a promítalo se přes arénu, která v průběhu odpoledne prořídla.

     

    Za Sherbrooke Phoenix v této sezóně odehrál Žigalov v Dres Colorado Avalanche 42 zápasů, v nichž zaznamenal 2,84 gólu proti průměru a procento úspěšnosti 0,892. Sezónu zakončil s 26 výhrami, devíti prohrami a třemi remízami.

     

    Žigalov v Hokejové Dresy Česká pochází z běloruského Minsku, ale strávil čas hraním i v Rusku. 19letý pravý úlovek, který měří 6 stop 3 a váží 168 liber, zaznamenal ve své první sezóně v severoamerickém hokeji se Sherbrookem rekord 26-9-3, 2,84 GAA a 0,892 SV%.

     

    Správně chytající brankář zaznamenal rekord 26-9-3 s 0,892 procentem úspěšnosti. Nabízí skvělou velikost na 6 stop-3 a 164 liber.

     

    Žigalov v Hokejové Dresy Česká je talentovaný brankář v pravé rukavici. Je docela atletický a dokáže udělat spoustu těžkých zastávek. Svým pohybem je v síti příliš nevyzpytatelný a hodně se škrábe.

     

    Žigalov v Hokejové Dresy Česká má rychlé nohy a vycpávky, v režimu scramble dokáže zachraňovat reakce a je to jižní tlapa, která chytá pravou rukou, což dává soupeři jiný pohled při směrování puků na síť.

     

    "Bylo to dlouhé, protože jen čekáš, až půjdeš dřív," řekl Žigalov o tomto okamžiku. "Jsem ale opravdu hrdý a šťastný, že jsem byl draftován touto skvělou organizací. To jim nezabránilo v tom, aby v draftu NHL v roce 2022 zvolili brankáře Ivana Žigalova ze Sherbrooke Phoenix z QMJHL."


    Reacties

    Note: HTML is not translated!