Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Colorado Avalanche oznámila seznam turnajů

    Colorado Avalanche byl v jistém smyslu osvobozen a vybral obránce, aby opevnil jejich zadní konec. Vybrali Bowen Byram celkově na čtvrtém místě pro kompletní obhajobu. Byram může svou pukou pohnout a vyvolat urážku se svou inteligencí. Během pravidelné sezóny dal v 67 hrách 71 bodů. Očekává se, že se na Colorado dlouho podívá a vrátí se do Vancouveru na jednu závěrečnou WHL sezónu.

    V nové sezóně bude mít Colorado Avalanche spoustu nových tváří. Někteří hráči debutují za lavinu a poprvé nosí dres Colorado Avalanche. Brankář Adam Werner viděl také nějakou akci v NHL. Martin Kaut a Shane Bowers budou mít na přední straně požadované odborné zkušenosti. Čtvrtý celkový výběr Bowen Byram dostane nějaké hry.

    Colorado Avalanche právě oznámila svůj seznam pro Rookie Faceoff Tournament. Seznam obsahuje Bowen Byram, Martin Kaut a Shane Bowers. Joe Wegwerth je další nové jméno na seznamu a snaží se získat profesionální smlouvu. Kromě toho se týmová superhvězda Nathan MacKinnon nedávno zaměřuje na mimosezónní trénink s některými velkými jmény. Hráči nosí nhl dresy pro týmovou praxi. Není pochyb o tom, že své klienty pracuje na tom, aby dokonale vylepšili svou hru.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Colorado Avalanche

    Reacties

    Note: HTML is not translated!