Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Colorado Avalanche může podepsat Mikko Rantanen

    Colorado Avalanche oznámili, že znovu podepsali Andre Burakovského s ročním kontraktem. To je dobré rozhodnutí pro Burakovského. Ve Washingtonu Capitals byl ve velmi špatné situaci, ale měl by být schopen dát více bodů než jeho současná kariéra v Coloradu. Dříve se zdá, že podepsal povinnou Kvalifikační nabídku z Hlavních měst. A je stále lepší, protože tým je znám svým útokem na vysoké tempo.

    Avalanche General Manager Joe Sakic řekl, že tým je nadšený, že přidají velký, rychlý a kvalifikovaný křídlo jako Andre. Na sobě dres Colorado Avalanche bude skvělý doplněk k týmu s velkým množstvím zkušeností v NHL v mladém věku. Burakovsky je již dlouho považován za mající tento nepolapitelný potenciál. Colorado riskuje jen málo při podpisu a hráč má šanci ukázat svou hodnotu. Obecný konsenzus je, že jsou týmem na vzestupu, i když nejsou dominantním týmem.

    Colorado Avs si vybudovali své sekundární skóre. Mikko Rantanen je omezený volný agent, ale byl nesmírně podplacen. Je to největší RFA, kterou musí Avs podepsat, protože byl dominantní v posledních dvou sezónách v nhl dresy. Zájem o podepsání má mnoho týmů. Mezitím, Avalanche má čepici prostor, aby odpovídaly nabídce. Pokud se Matthew Nieto a Matt Calvert ocitnou na čtvrtém řádku, dojde ke zlepšení skóre týmu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Colorado Avalanche

    Reacties

    Note: HTML is not translated!