Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Colorado Avalanche beats the Lighting 4-2 to win the eventual championship

    Před pěti lety bylo těžké si představit Hokejové Dresy Česká Colorado Avalanche. Byli to obyvatelé suterénu ligy. Pak ale franšíza prošla působivou přestavbou, která byla v neděli večer završena ziskem Stanley Cupu.

     

    Co se týče Hokejové Dresy Česká Lightning, snaha stát se prvním trojnásobným vítězem Stanley Cupu v NHL od roku 1983 zaostala o dvě vítězství. Jsou dynastií? Tampa Bay měla za cíl stát se prvním trojčlenným šampionem NHL od počátku 80. let 20. století dynastie New York Islanders. Nyní se Colorado pokusí vytvořit vlastní sérii titulů.

     

    Útočník Nathan MacKinnon vstřelil první gól a na druhý asistoval, což se ukázalo jako rozhodující gól Artturiho Lehkonena. Brankář Darcy Kuemper předvedl 22 zákroků na 23 střel, kterým v utkání čelil.

     

    Avalanche se podařilo postavit molocha za pouhých několik sezón, a to díky úsilí generálního manažera a legendy Avalanche Joe Sakica. Colorado zakončilo 119bodovou regulérní sezónu vítězstvím o Stanley Cup, který představoval pár nájezdů a celkový rekord 16-4.

     

    Dres Colorado Avalanche se při triumfálním návratu z Tampy Bay po porážce dvojnásobného úřadujícího šampiona Lightning v 6. zápase finále Stanley Cupu usmívalo.

     

    Chvíli po obdržení Stanley Cupu se Colorado Avalanche vážně podepsalo na trofeji. Po tom, co Avalanche v 6. zápase porazili Tampu Bay Lightning 2:1 a vyhráli Stanley Cup, pravé křídlo Nicolas Aube-Kubel nabruslilo ke skrumáži spoluhráčů pro týmovou fotografii s pohárem v ruce, ale ztratilo půdu pod nohama. a praštil trofejí o led, když padal, čímž promáčkl základnu.

     

    "Ani nevím, jestli to mají pět minut, a dole už je promáčklina," řekl Philip Pritchard v Hokejové Dresy Česká, který je viceprezidentem, centrem zdrojů a kurátorem hokejové haly. Sláva.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!