Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Coaching Charakteristika koučů Boston Bruins: Od Arta Rosse po Bruce Cassidyho

    Boston Bruins má za sebou bohatou historii úspěšných trenérů, kteří tým dovedli k několikanásobným titulům Stanley Cupu a četným vystoupením v play off. Od Arta Rosse po Bruce Cassidyho, trenéři Bruins projevili určité trenérské vlastnosti, které pomohly týmu dosáhnout úspěchu na ledě.

     

    Art Ross, který trénoval Bruins v letech 1924-1939, byl známý svým inovativním trenérským stylem. Byl jedním z prvních trenérů, kteří používali poziční hru, která spočívala v tom, že se hráči spíše drželi konkrétní pozice na ledě, než aby se potulovali po okolí. To Bruins umožnilo kontrolovat průběh hry a ovládat své soupeře. Ross byl známý jako dovedný motivátor a vštípil svým hráčům smysl pro disciplínu a vytrvalost, což jsou hodnoty, které se dodnes odrážejí v kultuře Hokejové Dresy Česká Boston Bruins.

     

    V 70. letech se Don Cherry ujal funkce trenéra Bruins a přinesl do týmu tvrdý, fyzický styl hry. Zdůraznil důležitost týmové tvrdosti a zastání se spoluhráčů, což vedlo k tomu, že se Bruins stali jedním z nejobávanějších týmů v lize. Cherryho ohnivá osobnost a nerozumný přístup také pomohly jeho hráčům motivovat a udržet je soustředěné na vítězství. Byl známý svou vášní pro hru a tím, že svému týmu vštípil tvrdě pracující mentalitu, což se odrazilo v jejich stylu hry na ledě a nasazení na Hokejové Dresy Česká.

     

    V 80. letech se Gerry Cheevers stal trenérem Bruins a pokračoval v týmové tradici fyzické hry. Zdůraznil také důležitost obrany a týmové obrany a dokázal přimět své hráče, aby nabyli defenzivního myšlení. Cheevers byl nejen skvělý trenér, ale také zkušený stratég, známý pro rychlé a efektivní úpravy ve hře, aby Bruins získali konkurenční výhodu a zajistili si vítězství. Věděl, jak číst hru, analyzovat své soupeře a vymýšlet kreativní herní plány, které by jeho hráči mohli bezchybně realizovat, když měli na sobě Dres Boston Bruins.

     

    Na začátku roku 2000 se Claude Julien ujal funkce trenéra Bruins a přinesl do týmu defenzivní přístup. Zdůraznil, že je důležité hrát kompletní hru se zaměřením na omezení šancí soupeře na skórování. Julienova trenérská filozofie zdůrazňovala hodnoty disciplíny, struktury a týmové práce, což vše přispělo k tomu, že Bruins vyhráli Stanley Cup v roce 2011. Jeho vedení a pozornost k detailům vštípila v týmu smysl pro jednotu a účel, což nakonec vyústilo v jejich mistrovské vítězství. . Přidáním klíčového slova Hokejové Dresy Česká by se věta dala přepsat jako: Julienův trenérský styl, který upřednostňoval disciplínu, strukturu a týmovou práci, položil základy pro vítězství Bruins ve Stanley Cupu v roce 2011, díky čemuž se jeho tričko stalo cenným symbolem týmu. úspěch.

     

    V poslední době se trenér Bruins ujal Bruce Cassidy a pokračuje v tradici úspěchu týmu. Cassidy zdůraznil důležitost rychlosti a dovedností a zavedl rychlý styl hry, který vedl ke zvýšení útočné produkce. Kladl také velký důraz na rozvoj hráčů a pomohl přivést několik mladých hráčů, kteří se stali klíčovými přispěvateli k úspěchu týmu.

     

    Celkově se trenérské charakteristiky trenérů Boston Bruins v průběhu let měnily, ale závazek týmu k tvrdé práci, fyzické hře a týmové obraně zůstal konstantní. Od Arta Rosse po Bruce Cassidyho, trenéři Bruins prokázali silné vedení, inovace a odhodlání vyhrávat, což týmu pomohlo dosáhnout trvalého úspěchu.

    Verwante Tags

    Dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!