Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Claude Giroux Musí se rozhodnout, co dál ve své kariéře

    Trh s volnými hráči letos v létě mohou být hlavní hráči v jejich nejlepších letech jako Johnny Gaudreau a Filip Forsberg, ale je tu také další vrstva starších talentů, které stále mohou mít obrovský vliv.

     

    Claude Giroux v Hokejové Dresy Česká si není úplně jistý, co ho čeká dál. Ale má prvotní představu o tom, jak doufá, že to bude vypadat: další poprask s Florida Panthers, pokud je to vůbec možné.

     

    Po 15 letech, 1000 zápasech v NHL a po úplném rozpadu týmu, který vedl ve většině z nich, Flyers rozdali Girouxe Panthers těsně před termínem výměny 21. března.

     

    Dres Florida Panthers bude muset být kreativní, aby přivedlo Girouxe zpět, protože „více než třetině“ jejich týmu letos v létě vyprší smlouvy a navíc k výkupnímu limitu ve výši 5,4 milionu dolarů na kampaň 2022-23.

     

    Hokejové Dresy Česká Panthers mělo rychlý, kreativní a výkonný útok a díky Girouxovi se zlepšili, protože vyhráli Prezidentskou trofej za nejlepší rekord NHL v základní části a vstoupili do play off jako favorit poháru.

     

    Hokejové Dresy Česká Panthers má více než třetinu celého seznamu na vypršení smluv, plus poplatek za výkup Keitha Yandlea v příštím roce činí 5,4 milionu dolarů, takže je toho hodně a mnoho pohyblivých částí. Vedení Panthers bude muset získat kreativní najít způsob, jak přivést Girouxe zpět.

     

    Získání Girouxe se zdá být extrémně obtížné, pokud nebere obrovskou slevu ve srovnání s tím, co by mohl udělat na trhu.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!