Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Chicago Blackhawks mohli hledat nového prezidenta

    Všichni jsme už nějakou dobu bez hokeje. Nevyhnutelně jsme si nechali ujít poslední sezónu Chicago Blackhawks. Kirby Dach poskytl v této sezóně osm gólů a 15 asistencí v 64 hrách. Hvězdný hráč Patrick Kane přispěl v této sezoně 33 góly, 51 asistencemi a 84 body, což ho dodnes udržovalo na špičkové tabuli. Muž také dosáhl svého 1000. kariérního bodu s nhl dresy během hry proti Winnipeg Jets. Pojďme se těšit na jeho zářivý výkon, když se k nám hokej vrátí!

    Brandon Saad měl sezónu odskočení a očekává se, že v této sezoně dosáhne průměrné hodnoty kolem 30 gólů. Chicago Blackhawks však bojovali od svého příchodu. Zůstává tajemstvím, zda s ním bude obchodováno nebo ne. Závisí to na jeho působivé sezóně v nové kampani. Ian Mitchell podepsal dohodu s Blackhawky na základní úrovni. Očekává se, že mladík zahájí svou kariéru NHL v letech 2020–21. Dostává šanci, když Calvin de Haan a Brent Seabrook strávili zraněný čas.

    Mezitím mohli Chicago Blackhawks hledat svého nového prezidenta mimo hokej. Dostali několik jmen, která mohla poskytnout zkušenosti s vedením týmu. Určitě je to také skvělý okamžik pro nás fanoušky Blackhawks podívat se zpět na historii týmu. Pojďme na dres Chicago Blackhawks současně. 17. března 1991 Blackhawkové přijali St. Louis Blues za vítězství 6-4, které se nazývá Masakr v den svatého Patrika.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Chicago Blackhawks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!