Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Chicago Blackhawks mají dobrou skupinu lidí

    Chicago Blackhawks prochází vážnými změnami. Nějakým dávným jestřábům jako Artemi Anisimov a Nick Schmaltz již bylo rozdáno. Tým také chce přeskupit své brankáře. Corey Crawford v posledních devíti sezónách vedl tým k obrovskému rekordu po sezóně. Jeho nedávná zranění by však mohla být problémem, protože Hawks podepsal úžasného Robina Lehnera na roční smlouvu. Lehner převezme většinu odpovědnosti, aby měl Crawford mnohem menší váhu na svých bedrech.

    Existuje jeden hráč, který plní roli centra, na kterou Chicago Blackhawks často zapomíná. David Kampf by byl velmi důležitým hráčem, kdyby Dach nevytvořil tým. V minulé sezoně se zúčastnil 63 vystoupení, když poskytl 15 asistencí a 4 góly. Byl by lepší a mohl by být opravdu dobrým centrem třetí linie, pokud by mohl získat více času na led a nhl dresy. Můžeme očekávat, že 24letý hráč bude pro tuto dolní šestku spolehlivým hráčem.

    Chicago Blackhawks mají určitou hloubku v nejdůležitější pozici vpřed. Někteří hráči mohou mít opravdu dres Chicago Blackhawks a mít vliv na tento tým a převzít odpovědnost na pět na pět. Kirby Dach, David Kampf a Ryan Carpenter jsou pravděpodobně schopni hrát na křídle, pokud to bude potřeba. Tým má hrát dobrou skupinu kluků, což pro ně znamená něco cenného.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Chicago Blackhawks

    Reacties

    Note: HTML is not translated!