Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Carter Hart byl schopen dokončit trénink

    Philadelphia Flyers obnovili smlouvu s útočníkem Travisem Konečným o šest let 33 milionů dolarů. Fanoušci začali vyjadřovat své vzrušení na Twitteru. Mezitím Philadelphia Flyers hostí Newyorské ostrovany, aby zahájili domněnku 2019-20. Brian Elliott se usadil po prosakujícím gólu, ale ostrovanové vyskočili na vedení 1-0 brzy. Chris Stewart se dostal do boje v preseason hře a Kevin Hayes dychtil dokázat, že je ve skutečnosti dobrý, ale nedokázal skóre.

    Philadelphia Flyers si zaslouží zásluhu na sponzorování hokejového týmu Warriors. Bývalý Flyer Brad Marsh jako trenér Flyers Warriors. Tým se skládá z hráčů, kteří trpěli zdravotním postižením v armádě. Cvičí každou neděli v Pennsauken Skate Zone a poslední sobotní legendu Flyers Bobby Clarke podal nhl dresy kapitánovi Jim Youngovi. A Flyers Warriors budou hrát Pittsburgh Warriors ve výstavní soutěži.

    Flyers v neděli dokončují třetí tréninkový tábor. Hlavní trenér Alain Vigneault tlačil tempo pomocí vědy. Nolan Patrick zůstává nejistý, když se vrátí do výcvikového tábora. Nikdy není dobré minout, ale hráč se připojil ke všem schůzkám. Hayes, van Riemsdyk a Voracek si obléknou dres Philadelphia Flyers a vytvoří trio pro hraní her. Jsou působivé během nováčkového tábora a vyhlídkové hry. A Carter Hart nevynechal žádné cvičení a byl schopen dokončit trénink.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Philadelphia Flyers

    Reacties

    Note: HTML is not translated!