Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Carolina Hurricanes porazila Toronto Maple Leafs 4:1

    Carolina Hurricanes zůstala v pondělí večer v PNC Areně perfektní, hráči Hurricanes v dresu porazili Toronto Maple Leafs 4:1 v dominantním výkonu a vytvořili tak nejlepší start v pěti zápasech v historii franšízy.

    Hurricanes měli ve výsledkové listině pomalý start, i když stále solidní. Sebastian Aho, Steven Lorentz a Nino Niederreiter v dres Carolina Hurricanes vstřelili góly ve druhé třetině za Hurricanes. Andrei Svechnikov přidal prázdnou branku a Jaccob Slavin si připsal dvě asistence.

    Naposledy porazili Canes Columbus 5-1, čímž posunuli rozdíl gólů sezóny na působivých 18-7. Po začátku 4-0-0 hostí Carolina Hurricanes Toronto Maple Leafs poprvé od zápasu Davida Ayrese.

    Po vítězství hlavní trenér Rod Brind’Amour, Slavin, Lorentz a Andersen hovořili se zástupci médií. Tady je to, co museli říct: "Budou nosit Dresy NHL a tvrdě pracovat každý večer, je dobře, že hledáme způsoby, jak vyhrávat, dělat velké hry."

    Andersen byl v této sezóně jediným brankářem, kterého Hurricanes využívali. Jeho poslední vystoupení přišlo s osobními vazbami na soupeře. Ahova bodová série pokračovala včera večer, oblékl si dres Carolina Hurricanes a vstřelil úvodní gól Canes, čímž mu dal čtyři góly v pěti zápasech.

    Maple Leafs dokončí třízápasový roadtrip ve středu večer v Chicagu. Hurricanes budou ve čtvrtek večer hostit Boston Bruins v úvodní části jejich prvního back-to-backu sezóny.

    Verwante Tags

    Dresy NHL dres Carolina Hurricanes

    Reacties

    Note: HTML is not translated!