Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Canadiens čelí Bruins

    Montrealské Canadiens zmeškali play-off v posledních dvou sezónách a v posledních čtyřech hrách jsou bez vítězství. V sobotu v noci se Canadiens střetl s New York Rangers. Fanoušci měli na sobě dres Montreal Canadiens a povzbuzovali tým. Canadiens je stále na druhém místě v NHL v průměrné návštěvnosti. Jaká však bude situace, když se letos zmíní o play-off? Budou muset hrát lépe.

    Hlavní trenér Claude Julien navrhl řešit defenzivní nedostatky. Navrhl, že mnoho defenzivních chyb bylo způsobeno panikařením hráčů. Julien trvá na tom, že musí vylepšit svoji defenzivní hru, i když v posledních čtyřech zápasech se cítili frustrovaní. Ztráta Strážců zasáhla Tomáše Tatara tak hluboce. On vidí hru s Bostonem Bruinsem jako hlavní příležitost. Mezitím je Tatar ochoten přijmout plán cvičení.

    Jesperi Kotkaniemi tuto sezónu stále bojují. Chybí několik her kvůli zranění slabiny, má 2-1-3 součty a je minus-3. Ale Kotkaniemi bude hrát lépe, pokud bude tvrdě pracovat a získá důvěru. Je stále velmi mladý a potřebuje více zkušeností s nhl dresy. Canadiens bude čelit Bruins v úterý v Bell Center. A budou hledat způsoby, jak je otočit. Bude to pro ně rušný víkend.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Montreal Canadiens

    Reacties

    Note: HTML is not translated!