Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Bylo by moudré vrátit Drouina zpět

    Montreal Canadiens může mít těžké rozhodování o tom, kdo přijde na 15. Přemýšlejte zpět do roku 2017, když míří do sezóny, Nolan Patrick byl ten chlap. Dalším příkladem bylo v roce 2012, kdy všichni považovali Nail Yakupov za hráče, který je první. Montreal Canadiens měl slabou moc hrát a vina upadla na Kirka Mullera kdo byl přinesen být část trénujícího personálu u 2019 IIHL mistrovství světa v hokeji.

    Vyhlídka Nicka Suzukiho vyloučila další na Memorial Cupu s výhrou 5-2. Jak to bylo od začátku OHL playoff, Suzuki na sobě nhl dresy byl hvězdou výstavy. Trvalo to dva průchody, počínaje Seanem Durzi z neutrální zóny. Postavil Prince Alberta na dobré místo ve třetím období s backhandem. Bohužel, to přišlo za cenu sezóny Fonstad.

    Montreal Canadiens měl mnohem lepší sezónu, než se očekávalo. Začali sezónu 2018-19 s nízkými očekáváními. Nakonec, Montreal postrádal jen dělat posteason. Winger Jonathan Drouin je hráč, který musí vinu za konec sezóny. Ačkoli jeho výkon byl naprosto naprosto odlišný od jeho hezkých dres Montreal Canadiens, je příliš brzy na to, aby se vzdal Jonathana Drouina. Bylo by moudré vrátit Drouina zpět příští sezónu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Montreal Canadiens

    Reacties

    Note: HTML is not translated!