Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Byfield bude vyhlídka na koncepci

    Detroitská červená křídla byla neefektivní a na výletě po západní Kanadě neměla spoustu mocních her. Anthony Mantha skóroval dvakrát a ostatní žádné. Trenér Jeff Blashill řekl, že musí zvýšit rychlost puku ve svých dres Detroit Red Wings. Mantha měl s časovačem úspěch brzy a bylo mu řečeno, aby střílel, aby vytvořil chaos. Křídla upadla do těžkých časů. Jedním problémem je, že nemohli zůstat fit. Od 2. října utrpělo zranění 13 hráčů.

    Mezitím mají Wings v obranné zóně špatné hry. Obranné chyby zranily tým, když 12. října čelily Toronto Maple Leafs. Wings jsou v NHL na 26. místě a chystají se ke střetu s Vancouverem Canucksem. Red Wings budou mít výzvu, protože Canucks se v trestném činu zlepšují. Jimmy Howard se pravděpodobně bude hrát proti Vancouverovi a Dennis Cholowski se může vrátit ze zranění pro hru.

    Přestože Detroit Red Wings prohráli čtyři hry, Jonathan Bernier má perfektní výkon zastavením 35 výstřelů v síti. Křídla mohou připravit vyhlídku Quintona Byfielda pro jejich loterii NHL Draft. Byfield byl jmenován nejlepším nováčkem v loňském roce, když mu bylo pouhých 16 let. Vypadá to, že mladík je také šťastný, že vlastní nhl dresy a připojil se k křídla. A chce být vzorem pro děti.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Detroit Red Wings

    Reacties

    Note: HTML is not translated!