Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Bruins vyhráli domácí úvodní zápas, porazili Arizona Coyotes na 19. místě v řadě

    Boston je čerstvě po výhře v úvodu sezóny proti Washingtonu Capitals, zatímco Arizona vypadá, že se odrazí od prohry 6:2 s Pittsburgh Penguins.

     

    Poté, co hlavní hráči Bruins – především David Krejčí (jeden gól, dvě asistence) a David Pastrňák v Hokejové Dresy Česká (jeden gól, tři asistence) – nesli většinu bodového břemene v úvodní výhře 5:2 nad Washington Capitals ve středu, byla to poslední šestka, která vedla v sobotu proti Arizona Coyotes.

     

    Derek Forbort v Hokejové Dresy Česká vstřelil remízový gól v čase 9:29 ve třetí třetině a Boston Bruins vyhráli v sobotu večer svůj domácí úvodní zápas nad Arizonou 6:3 a porazili Coyotes 19. v řadě.

     

    Je to nejdelší vítězná série Bruins v klubové historii proti jakémukoli soupeři, přičemž poslední prohra proti Coyotes přišla 9. října 2010 v Praze.

     

    Sestava Bruins bude vypadat trochu jinak než ve středu. Jake DeBrusk v Hokejové Dresy Česká utrpěl zranění v horní části těla, které ho vyřadí ze sobotního zápasu. Craig Smith se posune do nejvyšší řady s Patricem Bergeronem a Taylorem Hallem, zatímco Trent Frederic bude debutovat v sezóně 2022-23 ve třetí řadě s Charliem Coylem a A.J. Greer.

     

    David Krejčí v Dres Boston Bruins trefil přihrávkou Dereka Forborta. Forbort se sesunul do levého křídla, kde prohodil střelu přes síť a přes blokaře Vejmelky. 4-3 Bruins.

     

    "V mnoha oblastech jsme byli dnes večer lepší," řekl Montgomery. „Hráli jsme s týmem, který měl hlad. V jejich prvním zápase to moc nešlo. Lidská přirozenost je, že se vrátí a také se vrátili. ... prostě se mi líbí způsob, jakým jsme odpověděli.“

     


    Reacties

    Note: HTML is not translated!