Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Bruins podepsali smlouvu s Jackem Studnickou

    Boston Bruins podepsal s útočníkem Jackem Studnickou dvouletý kontrakt na 1,525 milionu dolarů, oznámil tým v sobotu.

     

    Tento 23letý hráč v Hokejové Dresy Česká byl v roce 2017 volbou Bruins v druhém kole (celkově 53.) a v každé ze svých prvních tří profesionálních kampaní zažil nějakou akci v NHL. Studnická smlouva bude dvoucestná na nadcházející sezónu, než se změní na jednocestnou smlouvu pro kampaň 2023-24.

     

    Třiadvacetiletý Studnička v Hokejové Dresy Česká se objevil v 15 zápasech NHL v Bostonu v sezóně 2021-22 a zaznamenal tři asistence za tři body. Rodák z Windsoru v Ontariu také nabruslil do 41 zápasů za Providence Bruins a sezónu zakončil s 10. gólů a 25 asistencí za 35 bodů.

     

    Pokud se Studnička v Hokejové Dresy Česká nepodaří dostat na soupisku Bruins z tábora, narazí na waiver drát. 6 stop-2, 186 liber centr nemůže být poslán zpět do Providence bez prominutí kvůli jeho hrací době v NHL .

     

    Většinu sezóny strávil v Providence Bruins, kde ve 41 zápasech nasbíral 35 bodů za 10 gólů a 25 asistencí. Studnička z Windsoru v Ont., byl vybrán ve druhém kole (53. celkově) Bostonem v NHL 2017. Návrh.

     

    Studnička v Dres Boston Bruins bude muset v příští sezóně projít výjimkami, aby se dostal zpět do Providence, a přestože zatím v NHL nezaznamenal mnoho úspěchů s pouhým gólem a šesti asistencemi ve 37 soutěžích kariéry, je fakt, že je mladý. centrum s určitými zkušenostmi by z něj udělalo kandidáta, na kterého by bylo možné nárokovat výjimku, pokud by se ho pokusilo poslat zpět.

     

    Tento podpis nepřinese ohňostroj, jaký by vytvořili Bergeron nebo Krejčí, ale ukazuje Bruins, že Studnička může do budoucna naplnit svůj potenciál.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!