Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston překonává tvrdou šavli

    Vyhozené šance v přesilovkách byly dlouho prokletí Buffalo Sabres. V minulé sezóně se Blue & Gold umístili na 16. místě NHL, když skórovali pouze 21,17 % případů, kdy měli výhodu muže.

     

    Právě teď jsou na místě, kde mohou překonat jakýkoli záchvat nepřízně ve hře. V první polovině svého náklonu v Buffalu se setkali s hrstkou momentů, které si sami přivodili, včetně obratu v neutrální zóně na těsný výsledek Tage Thompsona v úvodním framu.

     

    Dres Boston Bruins vyhrálo svůj třetí zápas v řadě a porazilo Buffalo Sabres, 3:1, v posledních dvou třetinách v KeyBank Center v sobotu.

     

    Hokejové Dresy Česká Czech Bruins včera v noci zvítězilo nad Buffalo Sabres 3:1. Poté, co po první třetině a většinu druhé třetiny prohrával o jedno skóre, přidal Patrice Bergeron přesilovkovou branku a vyrovnal zápas.

     

    Jakub Zbořil v Hokejové Dresy Česká Czech vstřelil svůj první účet v sezóně a do třetice dal přednost béčku. Bergeron, s trochou kouzla od Marchanda a Pastrňáka, skóroval podruhé v noci, když do konce hry zbývaly méně než dvě minuty.

     

    Keith Kinkaid v Hokejové Dresy Česká Czech bude debutovat v Boston Bruins v sobotu v přední části víkendových zápasů proti Sabres a Vancouver Canucks. Dlouholetý veterán NHL měl v této sezóně v Providence skóre 2-1-1 s procentem záchrany 0,922 a průměrem 2,70 gólu, než byl povolán kvůli zranění kolene Jeremyho Swaymana.

     

    Jakub Zbořil vstřelil svůj první gól v NHL za Boston a Keith Kinkaid předvedl 30 zákroků. Bruins vyhráli podesáté v 11 zápasech. Bergeron to uzavřel, když ve třetí třetině skóroval na 1:49. Byl to jeho sedmý gól v sezoně.

     

    Verwante Tags

    Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!