Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins vyhrál 7. zápas dominantním výkonem.

    Boston Bruins se dočkali dalšího dne ve čtvrtek, když v 6. zápase své série play off Stanley Cupu zvítězili nad Carolinou Hurricanes 5:2 a vynutili si sedmý a rozhodující zápas.

     

    Po bezgólové první třetině dostal Bruins na palubovku ve druhé třetině Brad Marchand v Dres Boston Bruins, jehož střela zápěstím z pravého bodu vhazování prošla kolem brankáře Hurricanes Anttiho Raanty a zajistila Boston vedení 1:0.

     

    Coyle v Hokejové Dresy Česká dal Bruins v posledních dvou minutách třetiny vedení 2:0 a šťouchl do odskoku z jednorázovky Davida Pastrňáka. Obránce Charlie McAvoy našel Erika Haulu otevřeného ve slotu a Haula zahrál 3. Vedení - 1. Když obránce Derek Forbort skóroval po střele ze slotu, bylo to 4: 1. Curtis Lazar zakončil večer vstřelením branky do prázdné branky na 4:17 a Boston tak vedl 5:1.

     

    Cassidy řekl, že skupina se ve čtvrtek ráno zdála být „na dobrém místě“, protože se během předzápasového bruslení snažila udržet uvolněnou náladu a zároveň chápat velikost hry, která je před nimi.

     

    Swayman v Hokejové Dresy Česká odstartoval počtvrté v řadě – poprvé začal tolik zápasů v řadě jako Bruin – a hrál fantasticky. Při své třetí výhře v turnaji dosáhl 23 zákroků na 25 ran (0,920 procenta zásahu). série.

     

    Zápas by mohl být posledním v TD Garden pro budoucího Hokejové Dresy Česká Síně slávy Patrice Bergerona Kapitán Bruins je pro příští rok nepodepsaný a odmítl hovořit o své budoucnosti během sezóny.

     

    Během 18leté kariéry, to vše v Bostonu, Bergeron vstřelil 400 gólů s 582 asistencemi a čtyřikrát vyhrál Selke Award jako nejlepší obousměrný útočník.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!