Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins si fit

    Boston Bruins pošle tři hráče, Paul Carey, Trent Frederic a Urho Vaakanainen, do jejich pobočky AHL v Providence. Hlavní trenér Boston Bruins neměl důvěru v Careyho a Frederica. Vaakanainen odehrál v NHL 19 minut plus Trent Frederic hrál něco přes 4 minuty. Přestože se Frederic objevil v této sezoně ve dvou hrách, není pochyb o tom, že stále potřebuje pořádnou práci. Bergeron a Torey Krug se mohli zítra vrátit do hry proti New Jersey Devils.

    Boston Bruins má v této sezoně všech dvanáct vítězství. Jejich rozdíl plus 17 je nejlepší v lize. Ale přešli pětkrát přesčas a přestřelka byla v této sezóně jejich nejhorším nepřítelem. Na rozdíl od svých nejlepších nhl dresy mají nejhorší procentuální zastřelení v přestřelce. David Pastrnak, přední střelec v Bruins, se v této sezóně stále potýká s bezmocností. Bruins by měli dát zkušeným mladým hráčům několik šancí otestovat přestřelku.

    Boston byl zraněn na začátku této sezóny. Žádný hráč nehrál v loňské sezóně celých 82 her. Ale teď jsou zdravější. Očekává se, že Ritchie a DeBrusk zahájí bruslení. Vpřed Jake DeBrusk si sbalil dres Boston Bruins a vynechal posledních pět her, ale dychtí po návratu do sestavy. Krug nebude hrát úterý, zatímco jeho návrat by mohl přijít později tento týden. Všichni doufají, že budou mít dopad po svém návratu.

    Verwante Tags

    nhl dresy dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!