Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins porazili Dallas Stars 3:1 a vyhráli úvodní zápas sezony

    BOSTON - Brad Marchand skóroval dvakrát, Jake DeBrusk v Dresy NHL zlomil nerozhodný stav na začátku třetí třetiny a Boston Bruins porazil hostující Dallas Stars 3-1 vyhrát jejich sezónu premiéru v sobotu večer.

    Jedná se o první střetnutí mezi Bruins a Stars od 27. února 2020.Brad Marchand v dres Boston Bruins anad zahájil skóre proměněním trestného střílení v první třetině, ve třetí části pak zpečetil vítězství Bostonu trefou do prázdné branky. DeBrusk ve třetí třetině zlomil nerozhodný stav 1:1, když při bruslení v oslabení uklidil do branky odražený puk před brankovištěm, které začalo svou první sezonu od roku 2006 bez dlouholetého brankáře Tuukky Raska na soupisce. Nick Foligno, Erik Haula a David Pastrňák si připsali asistence a Jeremy Swayman v Dresy NHL Bruins, kteří ani jednou neinkasovali, zastavil 27 střel.

    Podle statistik NHL se Marchand posunul na třetí místo v historické tabulce trestných střílení v NHL společně s Vincentem Lecavalierem - o dva góly méně než Pavel Bure, který má na kontě sedm ligových rekordů od zavedení trestných střílení v sezóně 1934-35.

    "Mají několik dobrých mladých talentů, několik větších těl, která mohou nosit dres Boston Bruins a pohybovat se po ledě," řekl trenér Bostonu Bruce Cassidy. Bruins byli v minulé sezóně až příliš těžcí na vrcholu tabulky střelců. Pokud DeBrusk a nově složená třetí lajna letos zajistí Bostonu slušnou produktivitu, bude to pro tento tým velkým přínosem k zisku Stanley Cupu.

    Verwante Tags

    Dresy NHL dres Boston Bruins

    Reacties

    Note: HTML is not translated!