Doprava zdarma na jakékoliv objednávky -- až do 75% vypnuto.    Můžeme přijímat karty Visa a MasterCard. Pokud nemůžete použít platbu kreditní kartou, kontaktujte nás prosím, abyste použili PayPal nebo převod peněz.

    Boston Bruins podepsal s Gregem McLaughlinem dvouletou základní smlouvu

    Boston Bruins získali dalšího místního univerzitního hokejistu, který v úterý odpoledne podepsal dvouletou vstupní smlouvu s kapitánem Boston College a rodákem z Billerice Marcem McLaughlinem. Pro Bruins je McLaughlin zajímavou vyhlídkou a podpisem, který by měli jejich fanoušci oslavit.

     

    McLaughlin s Hokejové Dresy Česká číslo 6, jehož smlouva dosáhla maximální výše 883 750 USD za sezónu, zaznamenal 40 gólů a 26 asistencí ve 130 zápasech na Boston College a byl vyhlášen nejlepším defenzivním útočníkem Hockey East a hvězdou konference třetího týmu. sezóna 2020-21.

     

    Bruins si v posledních letech vedli docela dobře s volnými hráči na univerzitě a budou se snažit tento úspěch zopakovat se svou nejnovější posilou: bývalý Boston College Eagle Marc McLaughlin! Pochází z North Billerica, Massachusetts, a nyní v Hokejové Dresy Česká může pokračovat ve své hokejové kariéře ve svém domovském státě jako Bruin.

     

    McLaughlin s Dres Boston Bruins, metr dlouhý a 210 liber vážící centr, čerstvě po olympijském vystoupení se Spojenými státy předtím, než vypadli těsně před medailovým kolem, se po čtyřech letech s Bostonem připojuje ke stáji Bruins. College, zaznamenal 76 bodů, včetně dvou sezón jako kapitán.

     

    McLaughlin byl něco jako pozdní kvetoucí v BC. Před svým působením v BC McLaughlin studoval a hrál na Cushing Academy a v letech 2016 až 2018 absolvoval dvouleté působení v Cedar Rapids Rough Riders z USHL.

     

    Na střední škole McLaughlin s Hokejové Dresy Česká hrál na Cushing Academy v Ashburnhamu, než se přestěhoval na Washington High School v Cedar Rapids v Iowě, kde hrál dvě sezóny za Cedar Rapids RoughRiders z USHL.


    Reacties

    Note: HTML is not translated!